STOMATOLOGIA ZACHOWAWCZA

  • Badanie jamy ustnej (przegląd) od 60 zł
  • Przegląd z użyciem mikroskopu od 120 zł
  • Wypełnienie światłoutwardzalne od 270 zł
  • Znieczulenie w cenie zabiegu

  LECZENIE ENDODONTYCZNE (kanałowe) pod mikroskopem w koferdamie

* Dla stałych pacjentów gabinetu zniżki

  • Konsultacja endodontyczna u lekarza specjalisty  - 150 zł - 200 zł*

Leczenie endodontyczne pierwotne pod mikroskopem całkowite:

  • Ząb 1 kanałowy            - 650 zł - 750 zł*
  • Ząb 2 kanałowy            - 800 zł - 850 zł*
  • Ząb 3-4 kanałowy       - 1400 zł - 1500zł*

Leczenie endodontyczne pod mikroskopem powtórne całkowite:

  • Ząb 1 kanałowy                 - 750 zł - 900 zł*
  • Ząb 2 kanałowy                - 950 zł - 1050 zł*
  • Ząb 3  kanałowy             - 1600 zł - 1700 zł*
  • Znieczulenie w cenie zabiegu

PROFILAKTYKA  (zabieg wykonuje lekarz dentysta)

  • Scaling + piaskowanie                     - 300 zł
  • Scaling + piaskowanie + fluor          - 330 zł

CHIRURGIA STOMATOLOGICZNA

  • Ekstrakcja usunięcie zęba stałego   od 300 zł
  • Ekstrakcja zęba zatrzymanego        od 600 zł
  • Znieczulenie w cenie zabiegu

 PROTETYKA

  • Konsultacja protetyczna od 150 zł
  • Korona tymczasowa  od 250 zł
  • Korona porcelanowa od 1500 zł
  • Protezy od 1500 zł

IMPLANTY

  • Konsultacja implantologiczna 200 zł - 300 zł
  • Implant wszczepienie                 od 2800 zł
  • Korona na implancie                  od 2800 zł
  • Odsłonięcie implantu                   od 300 zł

WYBIELANIE ZĘBÓW

  • Wybielanie zębów żywych - 2 łuki nakładkowe od 950 zł

Cennik nie stanowi oferty handlowej w myśl at. 66 par. 1 KC i jest zamieszczony jedynie w celach informacyjnych.

Cennik obowiązuje od dnia 10 maja 2021

 

KONTAKT

  • ul. Brożka 18, 01-451 Warszawa - Wola
  • 519 481 089
  • 22 406 86 88
  • gabinet(małpa)dentalendo.pl


 

Rejestracja

w gabinecie lub telefonicznie
pod numerem:
22 406 86 88 LUB 519 481 089
GODZINY OTWARCIA
pn - pt 11.00 - 20.00,

Nasza praca

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. Cookie policy. I accept cookies from this site. Agree